keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Helppoa kuin Heinänteko

Raparperipuska rehottaa
parhaimmillaan;
Varret ovat Meheviä
ja Mehukkaita,

niitä pitää hyödyntää
tavalla jos toisellakin.

Tässä yksi Helpoimmista,
ohje peräisin Eko Tant Eijalta:

sulata 1,5 dl VOITA
sekoita siihen
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja (täysjyvä!)

-tällä kohtaa seuraa Mainostusta-

parhaat LUOMUJAUHOT
Kosken Tilalta Veikkaalasta

1,5 tl soodaa
1,5 dl piimää
ripsaus kardemummaa,

kaada taikinasoosi voideltuun
vuokaan,
leikkele päälle raparperit,
huljauttele pintaan
fariini- tai ruokosokeria
omantunnon ja maun mukaan,

paistele 175 asteessa kypsäksi.

Herkkua Lämpimänä,
vaniljasoosin kera,
tai ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti