Raparperipuska rehottaa
parhaimmillaan;
Varret ovat Meheviä
ja Mehukkaita,
niitä pitää hyödyntää
tavalla jos toisellakin.
Tässä yksi Helpoimmista,
ohje peräisin Eko Tant Eijalta:
sulata 1,5 dl VOITA
sekoita siihen
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja (täysjyvä!)
-tällä kohtaa seuraa Mainostusta-
parhaat LUOMUJAUHOT
Kosken Tilalta Veikkaalasta
1,5 tl soodaa
1,5 dl piimää
ripsaus kardemummaa,
kaada taikinasoosi voideltuun
vuokaan,
leikkele päälle raparperit,
huljauttele pintaan
fariini- tai ruokosokeria
omantunnon ja maun mukaan,
paistele 175 asteessa kypsäksi.
Herkkua Lämpimänä,
vaniljasoosin kera,
tai ilman.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti