huomautit, että älä
pihtaa sitä reseptiä,
tässä muillekin:
1. resepti
2 kg paloiteltua raparperia
1 kg sokeria
2 sitruunaa, pese, kuori, palat
2 rkl sitruunahappoa ( apteekista tämmöiseen tarkoitettua)
n. 4-6 l kuumaa vettä
-kaikki esim. ämpäriin ja annetaan seistä 1 vrk. Siivilöi ja pullota, voi laimentaa.
Ei säily kuin viikon verran jääkaapissa.
2. resepti:
6 sitruunaa, pese, kuori ja hedelmäliha käytetään
1 ämpärillinen raparperinpaloja
- kaikki ämpäriin ja vettä päälle niin paljon kuin mahtuu.
nnetaan imeytä jäkaapissa 3 vrk. Siivilöi ja keitä sokerin kanssa,
sokeria mau mukaan.
Säilyy hyvin jääkaapissa ja voipi pakastaa.
ja sitten se ikivanha, johon sitä oluttakin ;- )
4 kannua vettä
4 putelia olutta
2 kupillista sokeria
raparperia
1 tippa hiivaa
muutama suikale sitruunankuorta
-annetaan seistä kylmässä muutama vrk
ja pullotetaan ja viedään kellariin
Tähän laittaisin varoituksen, että
ÄLÄ TEE TÄTÄ KOTONA
:- )
resepti 2 on nyt koemaistettu ja hyvää tuli ! tätä tehdään lisää....
VastaaPoistakiitos Riitta !